Webb / Hosting

Vi skapar unika webbplatser med designkvalité

Grundstenen i all digital kommunikation är naturligtvis att man har en webbplats som förmedlar relevant information, den blir då både populär hos besökaren och sökmotorerna. Detta bidrar till en ökad lönsamhet för er samt större kännedom om ert varumärke.

Lindmark & Partner hjälper både stora och små företag med framtagande av webbplatser. I nära samarbete med kunden arbetar vi med att ta fram en unik design som passar en webbplats som är användarvänlig och där kommande besökare enkelt hittar den information den söker efter. Designen ska snabbt fånga besökarnas intresse och ge en tydlig bild av innehållet vilket är avgörande för att budskapet ska nå fram. 

Vi hjälper såklart till med support&hosting också!

En väldigt viktig del efter att vi lanserat webbplatsen är val av hosting. Vi arbetar med cloud lösningar!

Varför lämna traditionell hosting?

Traditionell hosting erbjuder framförallt låga priser. Din hemsida får en plats i ett webbhotell och resten ska du sköta själv. Jobbar du t.ex. med WordPress som CMS är det din uppgift att anpassa din sida till nya krav, säkerhetsuppdatera, hitta lösningar när trafiken ökar och lösa problem när de uppstår.

Med Full Cloud premium hosting kan du sluta oroa dig för säkerhet, hastighet och skalering! 

Hos oss hostas alla sajter på en global och tekniskt överlägsen infrastruktur från Amazons Web Services (AWS), och vi tar det tunga jobbet att följa alla snabba förändringar i branschen åt dig.

Du behöver inte oroa dig för säkerheten, för allt som kan göras görs!

Vi arbetar proaktivt med säkerhet, det innebär ett löpande arbete med uppdateringar av servern, CMS-system, plugins och Web Application Firewall m m.